T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Özel Eğitim Meslek Okulu

Ara

Bölge Yatılı Kız Kuran Kursu yöneticisi Fatma KOPAL, kurs hocaları Fatma GÜMÜŞ ve Gülsüm BİRİNCİ 5-6 yaş grubu öğrencileriyle birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle sınıflarında bir araya gelip sohbet ettiler ve öğrencilerimize kendileri için özenle hazırlanmış hediyelerini sundular. Öğrencilerimizle özel olarak ilgilendikleri ve bu anlamlı ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında günün anlam ve önemini toplumla paylaşmak, öğretim programlarının yanında öğrencilerin özgüven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, işbirliği ve iletişim yeteneklerini arttırmak, işbaşında eğitime dair tecrübe kazanmalarını sağlamak amacıyla öğrencilerimizle işletmeleri ziyaret ettik. Öğrencilerimiz işletmelerde farklı iş kollarında üretim ve halkla ilişkiler sürecini takip edip işletmeye gelen müşterilerle ilgilendiler, üretim ve halkla ilişkiler sürecine dahil oldular. Bu etkinlik kapsamında bize yardımları ve misafirperverlikleri için Vakfıkebir Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürü ve personellerine, Çarşıbaşı İkizler Ekmek Fırını, Vakfıkebir Derya Eczanesi, Vakfıkebir Zeynep Eczanesi, Vakfıkebir Evim Perde, Vakfıkebir Esa Gross Market, Vakfıkebir Köy Pazarı Market, Vakfıkebir Kirazlık Oto Yıkama, Vakfıkebir Kirazlık Ekmek Fırını, Vakfıkebir İslamoğlu Gıda, Vakfıkebir Üçler Lokantası ve Vakfıkebir Eyüboğlu Taş Fırını işletme sahiplerine ve personellerine teşekkür ederiz.

SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR.

Kas

Satranç ve dart turnuvalarında madalya alan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz Müzik Öğretmeni Mustafa BEBEK tarafından; çocuklarımızda yeni yıl coşkusu uyandırmak ve eğlenceli bir etkinlikle motivasyonlarını artırmak üzere Şalpazarı Yolu Beşinci Km'de bulunan yılbaşı temalı bir mekana konuk olduk.Mekan sahibi Salih KALYON ve Sevgili Eşi Dali KALYON'a; Noel Baba kostümüyle öğrencilerimize verdikleri hediyeler ve ikramların yanı sıra bizleri en içten şekilde ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Eyl

Okulumuz rehberlik öğretmeni Hülya KALENDER AYHAN tarafından "Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirme " içerikli eğitim semineri yapıldı.

Tem

May