TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Özel Eğitim Meslek Okulu

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin sona ermesiyle birlikte öğrencilerimiz 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerini aldılar. Sınıf öğretmenlerinin elinden büyük bir heyecan ve sevinçle karnelerini alan öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Öğrencilerimizi başarılı bir dönem geçirdikleri için tebrik ediyor, güzel bir yarı yıl tatili geçirmelerini diliyoruz.

Ock

Müzik ve oyun etkinliğimizde hep birlikte eğlendik.Müzik öğretmenimiz Mustafa Bebek'e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda sinema şenliği yapıldı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda kermes etkinliği düzenlendi.Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda parkur yarışmaları yapıldı.Yarışmayı düzenleyen beden eğitimi öğretmenlerimiz Muteber Mısır ve Abdurrahman Bektaş'a teşekkür ederiz.

Ock

Enerji kültürü oluşturulabilmesi ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla, her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak kutlanmaktadır.

"İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası" kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü okulumuzu ziyaret etti. Kur'an ve ilahi dinletisinin yanı sıra ögrencilerimize getirdikleri ikramlar için teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Yapıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra  oratoryo, ritim,dans, zeybek, yan flüt ve perküsyon gösterileriyle dop dolu bir program oldu.Programa, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ve ilçe protokolü iştirak etti.

Kas

Ömrünü mesleğine adayan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. Yıl Dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.Anma programımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN Mesleki Çalışma Programı kapsamında 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da Eğitim Bilişim Ağı (EBA) platformu üzerinden öğretmenlerimize çevrimiçi hitapta bulundu.Öğretmenlerimiz etkilişimli tahta üzerinden yayını takip etti.

Eyl

Okulumuz öğretmenler kurulu toplantısı Okul Müdürümüz Behlül ÇAKIR başkanlığında 04/09/2023 tarihinde saat 11:30'da tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.