TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

Okulumuz öğrenciler 3×3 Basketbol müsabakasında İl ikincisi oldular.Emek harcayan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimiz Abdurrahman BEKTAŞ ve Muteber MISIR'a ile öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Hacı Arslan UZAN okulumuza ziyarette bulundu.

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı atölyesinde, El Sanatları atölyesinde, Tarım Alanı atölyesi olan serada ve Görsel Sanatlar atölyesinde öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları yerinde incelediler ve öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler...

Nis

2 Nisan, Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir.

Bu 2 Nisan'da otizm farkındalık rengi olan maviyi, otizmlileri yaşamın her alanında kabul etmeyi temsil eden kırmızı renge dönüştürüyoruz. Kırmızıyı seçerek evde, okulda, işyerinde ve toplumsal yaşamda söz hakkı almalarını ve yaşamlarına ilişkin tercihlerini ifade etmelerini de destekliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi.Hep birlikte keyifli zaman geçirmemizde emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; minnet ve şükranla anıyoruz. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir milli marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Mrt

Yeşilay Haftası, önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol, uyuşturucu maddelerle mücadelede dikkat çekmek amacıyla kutlanır. Her yıl mart ayında ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden İpek Saraç'ın ailesine 20.02.2024 tarihinde, Ceren Öztürk'ün ailesine 22.02.2024 tarihinde, Aras Mert Gündoğdu'nun ailesine 23.02.2024 tarihinde,Ali Baran Altop'un ailesine 26.02.2024 tarihinde veli ziyaretinde bulunduk.

Şbt

Çedes(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi şubat ayı SABIR teması kapsamında, Vakfıkebir Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin; okulumuz öğrencilerine hazırlamış olduğu etkinlikler için teşekkür ederiz.

Şbt

Eğitimimizde ğrencilerimizin okul içinde ve okul dışında uyması gereken güvenlik kuralları hakkında bilgiler verildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Adem SARAÇ başkanlığında gerçekleştirildi.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir dönem dileriz.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin sona ermesiyle birlikte öğrencilerimiz 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerini aldılar. Sınıf öğretmenlerinin elinden büyük bir heyecan ve sevinçle karnelerini alan öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Öğrencilerimizi başarılı bir dönem geçirdikleri için tebrik ediyor, güzel bir yarı yıl tatili geçirmelerini diliyoruz.

Ock

Müzik ve oyun etkinliğimizde hep birlikte eğlendik.Müzik öğretmenimiz Mustafa Bebek'e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda sinema şenliği yapıldı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda kermes etkinliği düzenlendi.Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.